• luchtfoto

    Natuurcentrum

Golf tournooi in Natuurcentrum Gorinchem

04-04-2018, 13:01 | Lezersnieuws | Cora Vente

Datum:

donderdag 19 april 2018, 10:00

Locatie:

Gijsbert van Andelpark 1
Natuur Centrum Gorinchem
Gorinchem

Over 19 april is het zo ver, om 10u slaan we af tijdens de tweede editie van het Gorcum Open in het Gijsbert van Andelpark in Gorinchem.

Het Gorcum Open is een Fun(d)raising golftoernooi. Een Fun(d)raising golftoernooi staat garant voor veel speelplezier ?n uw bijdrage voor deelname ten goede komt aan het Natuurcentrum. Het Natuurcentrum spaart met dit golftoernooi voor nieuw wandspeelgoed in de kinderhoek, zo kunnen we deze kleine ruimte nog leuker maken!

Onze partners stellen prachtige prijzen voor u beschikbaar. Zo zijn er greenfee?s te winnen van de Golfbaan Noordeloos en Golfbaan Almkreek en ook de Golfclubfitter stelt een leuke prijs beschikbaar. Dankzij Alexanderhoeve in het Piazzacenter zit er ook een lekkere verrassing in de prijspakketten.

Onze partners Eetcetera en Davinci College zorgen er met heerlijke gerechten en goede service voor dat het u tijdens dit golftoernooi aan niets ontbreekt.

Zoekt u meer spanning dan het spelen op de fun-golfbaan? Doe dan mee met de door Visscher autogroep gesponsorde ?cabrio chip in? en maak kans op een lunchbon van het Natuurcentrum voor 2 personen! Inschrijven kan nog, mail naar info@ncgorcum.nl of meld u aan op www.gorcumopen.nl . Daar vindt u ook meer informatie over de wedstrijdvorm, speeltijden en kosten.