Jochem Nooyen - Influence

13-03-2018, 13:21 | Lezersnieuws | Theater Peeriscoop

Datum:

zaterdag 31 maart 2018, 20:30

Locatie:

Boerenstraat 11B
Theater Peeriscoop
Gorinchem

Speciaal voor de jeugd (18 t/m 28) hebben wij, dit seizoen een bijzondere voorstelling geprogrammeerd.

Per dag zie je 355 keer reclame. Dat zijn 355 pogingen van multinationals om jou te be?nvloeden. Welke trucs gebruiken ze? En wat kunnen wij van hen leren?

Dat doet acteur en illusionist Jochem Nooyen uit de doeken in ?Influence?.

Een cabareteske en magische voorstelling vol mind-illusies en bijzondere magic-acts. Een interactieve show die aanzet tot verbazing, verwondering en overpeinzing, over waarom je w?l weet welk nootje je eet als er een fuif is, maar niet waarom je die zak in ??n keer leeg wilt eten.

In ?Influence? zoekt hij uit hoe we be?nvloed worden door reclame en waarom shoppen een hobby is geworden. Hij vraagt zich af: ?stel dat ik elke illusie aan mezelf en om mij heen zou weglaten. Wat blijft er dan over? Dat wil hij weten.

Als illusionist was Jochem te zien in ?De nieuwe Uri Geller show? en Zapp?s ?De Magische Winkel?. Hij acteerde in korte films zoals ?All inclusive? en ?The Pinto Edition?. Maar als acteur is hij vooral bekend van Rundfunk met o.a. Pierre Bokma en Kees Hulst. Jochem vertolkt in deze absurdistische komedie serie de rol van de te lieve wiskunde docent Barteljaap.

De voorstelling begint om 20:30 uur. Onze foyer zal ??n uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt ?15,00. Speciaal voor deze avond hebben wij een cocktailbar in de foyer staan en zijn er speciale biertjes te proeven. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022