Kinderdiëtiste over voeding baby, peuter

07-06-2018, 15:36 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Datum:

vrijdag 15 juni 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Groenmarkt 1
LimonadeBrigade
Gorinchem

Gorinchem | Vrijdag 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur is (kinder)di?tiste Rita Dries van de Vakgroep Voeding en Leefstijl van de Rivas Zorggroep aanwezig bij het MamaCaf? in de LimonadeBrigade.

Rita brengt deze ochtend diverse materialen mee als voer voor gespreksstof. Verder stelt zij jullie volop in de gelegenheid vragen over voeding aan haar te stellen. De (kinder)di?tiste is ook gespecialiseerd in allergie?n, dus voor vragen omtrent dit onderwerp kunnen jullie bij haar terecht.

Hebben jullie vragen met betrekking tot dit onderwerp, zijn jullie op zoek naar tips of vinden jullie het gewoon interessant om hierover iets meer informatie te krijgen? Kom dan langs op vrijdag 15 juni in het MamaCaf? van de LimonadeBrigade. Jullie zijn van harte welkom.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCaf? is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.