• Loes en Joram

    Johan van Drunen

Loes en Joram in Het Zevende Huis

13-04-2018, 14:17 | Lezersnieuws | Johan van Drunen

Datum:

vrijdag 20 april 2018, 20:00

Locatie:

knipsteeg 11
Het Zevende Huis
Gorinchem

Loes en Joram (Red Herring) in het Zevende Huis.

Op vrijdagavond 20 april presenteert Het Zevende Huis weer een prachtig intiem huiskamerconcert.

Loes (zang, gitaar) en Joram (zang, viool, mandoline) zijn de helft van de band Red Herring en treden voor bijzondere gelegenheden op als duo. Dan komen de zoetsappige tweestemmige country tearjerkers uit de kast...! Maar daarnaast kun je ook uitgeklede versies van vrolijke up-tempo bluegrass-songs, Ierse en Amerikaanse instrumentals, en eigen composities verwachten. Loes en Joram hebben elkaar 7 jaar geleden leren kennen in huiskamercaf? de Vreemde Eend in Dordrecht, waar destijds akoestische jamsessies werden georganiseerd en mensen met een voorliefde voor americana elkaar konden ontmoeten.Dit is ook de plek waar Loes Helga voor het eerst heeft ontmoet. Geheel toevallig speelde Joram in een band met Helga's bandgenoot Ruud. Een optreden in het Zevende Huis kon dan ook niet uitblijven.

Voorafgaand aan het optreden van Loes en Joram kunt u genieten van de speciaal voor de gelegenheid opgerichte formatie Johnny, June & Jackson. Allebei de leden komen uit het duo Van Hemel en Hel. Zij spelen bekende en minder bekende countrysongs van onder meer Johnny Cash, Dolly Parton en Gram & Emmylou. Daarnaast spelen zij Nederlandstalige countryhits van eigen hand, alles begeleid door gitaar, een toefje autoharp, klarinet, dwarsfluit en zelfs piano.

Het concert begint om 20.00 uur, de entree is ? 10,- Inbegrepen zijn hapjes en drankjes, zoals u inmiddels gewend bent van de directie van Het Zevende Huis. U vindt Het Zevende Huis in de Knipsteeg, schuin tegenover nummer 11 achter de groene poort. Graag even vooraf aanmelden via info@hhmusica.nl, het aantal plaatsen is beperkt!