• Marlou

    Eigen foto

Marlou - Long Way Home

06-04-2018, 13:51 | Lezersnieuws | Theater Peeriscoop

Datum:

zondag 6 mei 2018, 16:00

Locatie:

Boerenstraat 11B
Theater Peeriscoop
Gorinchem

?Ik schrijf muziek omdat ik geloof dat iedereen een "haven" nodig heeft, een rustpunt, een lichtpunt, een plek om stil te staan, bij jezelf, je gevoelens of intenties.?

?Marlou? is de band rond zangeres, pianiste en songwriter Marlou Vriens. Met Pieter Danz (drums & percussie), Erwin Huigen (bas) en Jeroen Danz (gitaar) worden haar liedjes een muzikale reis van kleine persoonlijke verhalen.

Elk verhaal heeft zijn eigen sfeer en ziel en dat vraagt voor iedere song een eigen muzikale invulling. ?Marlou? is dan ook niet te vangen binnen een stijl. Zijzelf noemen het narrative soul; zie het als een boek met korte verhalen, die samen een narratief zijn van het leven.

?Marlou? begon op een huwelijksfeest in de Jordaan. Daar ontmoeten Marlou, Pieter en Erwin elkaar als muzikanten, bij elkaar geroepen als feestband. De muzikale klik leidde tot een vervolg voor de eigen composities van Marlou. Begin 2016 trad Jeroen toe tot ?Marlou?

De voorstelling begint om 16:00 uur. Onze foyer zal ??n uur voor aanvang van de voorstelling geopend zijn. De entreeprijs voor deze voorstelling bedraagt ? 12,50 inclusief een consumptie en heerlijke hapjes na afloop. Reserveren via www.peeriscoop.nl of 0183-690022