Ondernemers op de koffie bij Burgemeester Gorinchem

01-02-2018, 21:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 26 januari 2018, 09:00 tot 12:00

Locatie:

Stadhuisplein 1, Gorinchem
Stadhuis Gorinchem
Gorinchem

Gorinchem - Ook in het nieuwe jaar kunnen ondernemers uit Gorinchem en omstreken elkaar weer ontmoeten bij de informele en gezellige netwerkbijeenkomsten van Open Coffee. De eerste Open Coffee van het jaar wordt georganiseerd bij gastorganisatie Gemeente Gorinchem op vrijdag 26 januari 2018 van 9.00 tot 12.00 uur.

De ondernemers worden deze ochtend welkom geheten door burgemeester van Gorinchem Reinie Melissant-Briene. De Visie van de stad en het visietraject GO2032 staan hierin centraal. Daarnaast is er voldoende gelegenheid kennis te delen, inspiratie voor de toekomst op te doen en te netwerken.

Open Coffee en Visie van de stad

Binnen dit Open Coffee gesprek wordt stil gestaan bij hoe ondernemers kunnen bijdragen aan het realiseren van de Visie van de stad en de kansen die het ondernemers biedt.

Onderwerp van gesprek is dan ook hoe het bedrijfsleven en de overheid samen vorm en inhoud kunnen geven aan het uitvoeren van de ambities uit deze visie. Met name de twee ambities 'Vernieuwen in de bestaande en nieuwe economie' en 'Vernieuwende samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven'. Deze twee ambities hebben vooral betrekking op het bedrijfsleven en het ondernemersklimaat in Gorinchem en de regio eromheen.

Visie van de stad

De Visie van de stad, waaraan zo'n 1.000 inwoners van Gorinchem en de regio om Gorinchem heen hebben bijgedragen, is op 10 oktober 2017 door de Ambassadeurs van de Visie aangeboden aan de gemeenteraad. Aan de hand van 11 ambities geeft de Visie een beeld van hoe Gorinchem er in 2032, het jaar waarin de stad 650 jaar stadsrechten heeft, uit zou moeten zien (www.go2032.nl).

Waar en wanneer?

Stadhuis Gorinchem, Stadhuisplein 1 Gorinchem Vrijdag 26 januari vanaf 09.00 tot 12.00 u.

Kom je ook?

Reserveer je gratis toegangsbewijs via OC-G.nl.. Nodig ook andere ondernemers uit.