• .

    .

Ouderen in het zonnetje met het Arkels Visserskoor

13-01-2018, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 21 januari 2018, 13:30 tot 17:00

Locatie:

Vissersdijk 30, Gorinchem
De Aanlegsteiger
Gorinchem

Buurtvereniging De Watertoren zet zondag 21 januari de ouderen in 't zonnetje! Het wordt een gezellige middag waar de mensen kunnen genieten van het Arkels Visserskoor onder het genot van een hapje en een drankje. Locatie: De Aanlegsteiger, Vissersdijk 30 te Gorinchem. Iedereen is welkom om van 13.30 uur tot 17.00 uur de gezelligheid mee te beleven (zaal om 13.00 uur open). Gratis entree, hapjes en advocaatje of borreltje van het huis!

Ouderen in 't zonnetje

De buurtvereniging wil graag iets doen voor de ouderen van Gorinchem. Na de drukke feestdagen duren de eerste maanden van het nieuwe jaar gevoelsmatig lang met veel donkere dagen. Daarom zetten we juist dán de ouderen in 't zonnetje, omdat zij niet vergeten mogen worden.

Over de buurtvereniging

Buurtvereniging De Watertoren is een jonge vereniging opgericht in november 2015. Het doel van de vereniging is o.a. het versterken van de saamhorigheid, kennismaken, gezelligheid en draagt bij aan verbetering van de sociale controle in de buurt, niet alleen voor de buurtbewoners, maar ook voor mensen die graag onze buurt bezoeken.

Wil je lid worden? Je hoeft niet eens in de buurt te wonen, iedereen is welkom! Mail dan naar info@buurtverenigingdewatertoren.nl

Tot 21 januari!