• Paraview

    Paraview
  • handlezen

    Paraview
  • tarot

    Paraview

Paraview Spirituele Paranormaalbeurs 20 & 21 jan. 2018

04-01-2018, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 16:28 tot zondag 21 januari 2018, 16:28

Locatie:

Franklinweg 2, Gorinchem
Evenementhal,
Gorinchem

Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig. Op zondag zal de Reptilicabeurs in een afgescheiden gedeelte aanwezig zijn.

De Sieraden- en Reptilicabeurs (alleen op zondag) mogen gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Lezingen

Gedurende beide dagen worden er verschillende lezingen met zaaldemonstraties gegeven die gratis bezocht kunnen worden. Hieraan werken bekende paragnosten en andere alternatieve genezers mee. De lezingen gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, gidsen en de helende kracht van edelstenen.

Sieradenbeurs

Tegelijkertijd wordt op beide dagen de Sieradenbeurs gehouden. Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden en kralen tentoonstellen aan de bezoekers. www.sieradenbeurs.nl

Reptilica

Op zondag zal ook de Reptilicabeurs aanwezig zijn. de internationale reptielenbeurs met slangen, hagedissen, spinnen, insecten, amfibieën, schildpadden, kameleons, terraria, planten, voedseldieren, clubs en verenigingen. Voor meer informatie: www.reptilica.nl

Overige informatie

Evenement: 7de Paranormaalbeurs

Datum: zaterdag 20 & zondag 21 januari 2018

Lokatie: Evenementhal, Franklinweg 2, 4207 HZ

Parkeren: gratis op parkeerterrein

Openingstijden: zaterdag van 12.00 - 17.30 uur. En Zondag van 11.00 - 17.30 uur.

Entreeprijs : (inclusief Sieradenbeurs en Reptilicabeurs (alleen op zondag)) 6,50 euro of 5,00 euro 65+ of met kortingsflyer kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Zie kortingsbon via www.paraview.nl voor meer kortingen op de beursvloer

Voor meer informatie: beurzen@paraview.nl of www.paraview.nl