• Rob & Emiel - Onderweg

    Edwin Wiekens

Seizoensopening Peeriscoop met Rob & Emiel

14-09-2018, 15:04 | Lezersnieuws | Jari Prins

Datum:

vrijdag 21 september 2018, 20:30

Locatie:

Boerenstraat 11B
Peeriscoop
Gorinchem

Voorstelling: ONDERWEG ? Rob en Emiel (Cabaret) Datum: Vrijdag 21 september 2018 Aanvang: 20.30 uur Prijs: ? 17,50 inclusief een gratis consumptie

De opening van het theaterseizoen in Theater Peeriscoop wordt verzorgd door 2 vaste bespelers van het gezelligste theater van Nederland: Rob en Emiel.

Nadat zij op zaterdag 8 september al een spetterend optreden hebben verzorgd voor de vrijwilligers van Peeriscoop, zullen zij de komende week kamp opzetten in hun favoriete theater. De hele week zullen zij de show daar repeteren en schaven en schrappen en toevoegen en wijzigen en perfectioneren.

Op vrijdag 21 september spelen zij dan hun allereerste try-out van de nieuwe show Onderweg. Als Rob en Emiel het podium oprijden begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in ?w theater het einddoel of slechts het begin? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken.

Onderweg van Rob en Emiel is theater-cabaret met een twist! Verwacht magie-strale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond! De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment omdat u gegarandeerd van de ene in de andere verbazing valt.

Onderweg is een show voor volwassenen, waarbij jeugd (12+) meer dan welkom is. Laat u verbazen door dit weergaloze duo en laat de verwondering toe in uw hart.

Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen en kregen ze lovende recensies. Voor AVRO/TROS maakten ze meer dan 100 eigen tv shows en dus zag u ze wellicht al op TV?. Nu kunt u ze live komen bezoeken!

De voorstelling begint om 20.30 uur, kassa en foyer zijn een uur voor aanvang geopend.

Kaarten zijn te bestellen op www.peeriscoop.nl of telefonisch 0183-690022