Senioren café in The Mall

23-01-2018, 10:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 2 februari 2018, 09:17 tot 10:12

Locatie:

Burgstraat 37 , Gorinchem
The Mall
Gorinchem

Op dinsdagmorgen 16 januari 2018 werd er een oprichtingsbijeenkomst georganiseerd door Arie van Hoven Vijftien belangstellenden hadden zich bij Arie aangemeld, vrijwilligers,mantelzorgers en mensen uit de zorg. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat er behoefte is aan een ontmoetingsplek voor senioren. Een plaats in Gorinchem waar je op een ontspannen manier een kopje koffie kunt drinken en een praatje kunt maken.Maar ook om een spelletje te spelen of tips te delen. Samen weet je meer dan alleen . Op latere leeftijd leren poolen of bridgen. Wil je liever samen breien of knutselen, ook dat kan. Niets is te gek en alles kan ter sprake worden gebracht.

Zijn er vragen waar je terecht kunt voor huishoudelijke hulp of hoe je met je mobiele telefoon of tablet moet omgaan of zoek je een wandelmaatje?

Alles is tijdens de koffie bespreekbaar

Gezelligheid staat voorop en we hopen dat er heel veel mensen de stap nemen om alleen of met buren over de drempel van The Mall in de Burgstraat te stappen Wij starten vrijdagmorgen 2 februari. Het is de bedoeling dat we iedere maandag en vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur open zullen zijn zijn Entree en koffie zijn gratis

Hartelijk welkom Arie van Hoven fruittrees@hotmail.com 0183581545