Verloskundige aanwezig in het MamaCafé

21-03-2018, 19:23 | Lezersnieuws | Sabine Geurds

Datum:

vrijdag 30 maart 2018, 10:00 tot 12:00

Locatie:

Groenmarkt 1
LimonadeBrigade
Gorinchem

Gorinchem | Vrijdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er een verloskundige van Verloskundige Praktijk Gorinchem aanwezig in het MamaCaf? van de LimonadeBrigade.

De verloskundige is deze ochtend aanwezig om vragen die er bij jullie leven persoonlijk en met alle liefde te beantwoorden. Daarnaast biedt zij tips aan op het gebied van zwangerschap, bevalling, kraambed en ouderschap om jullie nog meer te laten stralen en genieten van deze bijzondere tijd.

Dus, hebben jullie vragen met betrekking tot jullie zwangerschap, bevalling, kraambed of het ouderschap of zijn jullie op zoek naar tips? Kom dan langs op vrijdag 30 maart in het MamaCaf? van de LimonadeBrigade. Jullie zijn van harte welkom.

Meedoen aan de genoemde activiteiten is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het MamaCaf? is op vrijdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade in Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Voor meer informatie over Verloskundige Praktijk Gorinchem kijk op https://www.verloskundigepraktijkgorinchem.nl/.