Yakult Start to Run bij Typhoon

21-03-2018, 08:57 | Lezersnieuws | Cor van Vlaanderen

Datum:

donderdag 5 april 2018, 19:00

Locatie:

Grote Schelluinsekade 22
Sportpark Molenvliet
Gorinchem

Het hardloopprogramma voor iedereen: fit of niet, je kunt altijd meedoen! Ruim 67.000 lopers zijn je voorgegaan, h?t bewijs dat ook jij binnen 7 weken 25 minuten aaneengesloten kunt hardlopen.

Enthousiaste trainers van Typhoon in de startblokken. Terwijl iedereen nog lekker met een warm dekentje op de bank ploft, of geniet van de winterwereld, s trainer Erik van de Beg al bezig met het verzinnen van leuke traiining. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om je te helpen fitter te worden en gezond te leven.

Je kunt haast niet beter beginnen dan met Yakult Start to Run. Je gaat ?n werken aan je conditie, je energie en je gezondheid ?n maar liefst 93% slaagt bij ons! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer ?n dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jou in shape te brengen. Laat je helpen met die #eerstestap:

Ook bij jou om de hoek gaan we weer los. Zet jij jouw eerste stap op Typhoon op Sportpark Molenvliet in Gorinchem

Samen meedoen is gewoon veel leuker! Schrijf je in met je loopmaatje en krijg ?7,50 korting! www.yakultstarttorun.nl/vriendendeal

https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/atletiek-en-triathlonvereniging-typhoon