Zelfportret

08-01-2018, 22:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 10:00 tot 13:00

Locatie:

Groenmarkt 1, Gorinchem
LimonadeBrigade
Gorinchem

Op zaterdag 13 januari kunnen ouders met hun kind(eren) hun eigen gezichten bestuderen. Er wordt heel goed naar elkaar gekeken. Welke vorm ogen en mond is er te zien? Welke kleur haren en zijn ze stijl of juist met een beetje krul? Kruip in de spiegel, kijk eens goed en probeer je eigen gezicht of dat van je kind te omschrijven. En misschien kunnen jullie samen nog veel meer ontdekken aan je gezicht!

Wie een zelfgemaakte kerstbal prachtig heeft versierd voor de Lichtjesroute mag deze tussen 8 en 13 januari -tijdens openingstijden van de LimonadeBrigade- weer ophalen. Deze kerstballen zijn door kinderen in december gemaakt voor de Lichtjesroute.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht, jullie mogen ook gewoon lekker komen spelen en limonade, koffie of thee drinken.

Het OntdekCafé is op zaterdagochtend van 10 - 13 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina.