• Locatie Waardlanden

    Waardlanden

“Waarde creëren uit afval” – Ondernemers te gast bij Waardlanden

15-05-2018, 19:46 | Lezersnieuws | Ab

GORINCHEM – LET OP: Dinsdag 29 mei van 15.30 – 18.30 u is het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Waardlanden Reinigingsdienst. Veel ruimte is er voor netwerken.

Vanaf 16.00 u is er een interessante rondleiding die een diepgaande kijk geeft in de keuken.

De creativiteit van de ondernemers krijgt ongetwijfeld een grote boost. Na de excursie denken we met elkaar nog even na over: “Hoe kunnen ook WIJ Waarde creëren uit afval?”

LOCATIE

Boezem 3 (Industrieterrein Papland), 4206 CA Gorinchem

KOM JE OOK?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je mag ook andere ondernemers uitnodigen  voor de netwerkbijeenkomst. Zij dienen zich ook via oc-g.nl aan te melden voor het reserveren van een gratis toegangsbewijs.

Wil je ook eens gastheer zijn of heb je een vraag? Neem contact op via info@oc-g.nl.

GASTBEDRIJF

Reinigingsdienst Waardlanden is de reinigingsdienst voor de gemeenten Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard en Zederik.

De gemeenten in het Waardlanden-gebied hebben de inzameling van het huishoudelijk afval ondergebracht in de Gemeenschappelijke Regeling Bedrijfsvoeringsorganisatie Reinigingsdienst Waardlanden. Op dit moment doet Waardlanden de afvalinzameling van ruim 54.000 huishoudens.

Naast de inzameling heeft de dienst nog andere taken, zoals vegen, gladheidsbestrijding en milieueducatie voor scholen. Gladheidsbestrijding beperkt zich tot de gemeente Gorinchem.

Waardlanden Reinigingsbedrijf B.V.

Bedrijven in het Waardlanden-gebied kunnen voor het aanbieden van hun afval een overeenkomst afsluiten met Waardlanden Reinigingsbedrijf B.V. Ook voor het vegen of de gladheidsbestrijding van hun bedrijfsterrein kunnen zij bij Waardlanden terecht. Meer informatie over beide organisaties vindt u op www.waardlanden.nl.