• Uitnodiging Open Dag Altena College

    Altena College

23 januari: Open Dag Altena College SleeuwijkVan IT-klas en GameDesign, tot filosofie en Business School!

11-01-2019, 14:06 | Lezersnieuws | Dolinda

Zit je in groep 7 of 8 en ben je benieuwd welke middelbare school bij jou past? Kom dan kijken bij het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 23 januari van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt op het Altena College terecht voor vmbo-t, havo en vwo.

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod én de vele extra’s. Want of je nu een IT-talent bent, het bedrijfsleven in wilt, een talenknobbel hebt of heel erg goed bent in wiskunde: op het Altena College ontdek en ontwikkel je talent. Denk aan vakken als  IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, robotica, filosofie, kunst en muziek of GameDesign. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 23 januari en ontdek wat er bij jou past!

Doorstroom vmbo-havo en havo-vwo
Tijdens de Open Dag vertellen we je graag meer over de doorstroommogelijkheden van vmbo naar havo en van havo naar vwo. Bovendien zijn onze dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, onze uitgebreide extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding.

6 februari: Altena Experience
Kan je niet naar de Open Dag komen of wil je na de Open Dag nog eens langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op 6 februari, de doe-middag voor groep 8. Inschrijven daarvoor kan vanaf 23 januari via www.altenacollege.nl.