• Deelnemers KuenWay semi-contact en full-contact

    Michel Benders

7x goud voor KuenWay op NK Kempo

12-11-2017, 21:00 | Lezersnieuws | Patrick Lariccia

Arnhem - Op zondag 12 november hebben de vechters van KuenWay 10x eremetaal behaald tijdens de Nederlands kampioenschappen Kempo Fighting te Arnhem, met spectaculaire, spannende en harde wedstrijden bij het semi-contact en full-contact waarbij grondgevechten beslissend kunnen zijn.

Bij het semi-contact behaalden de volgende personen het podium. Suzanne Gerris behaalde de 2e plaats, zilver. Nederlands Kampioen Semi-contact zijn Shelley Verheij, Marit Benders, Justin Iseger, Bradley Verheij, Cendra van den Broek en Jenna Minnaert met hun gouden overwinning.

Bij het full-contact behaalden de volgende personen het podium. Sean Markham en Cendra van den Broek behaalden de 2e plaats, zilver. Nederlands Kampioen Full-contact is Suzanne Gerris met goud.

Bij de Nederlandse Kampioenschappen Kempo waren vele vechters aanwezig uit de Kempo stijlen Shaolin Kempo, Hsinshih Kempo, Kempo-Kuntau en American Kenpo Karate aanwezig. Er stond veel op het spel, behalve de nationale titel ook kwalificatie voor het Nederlands Kempo team. KuenWay heeft door deze uitslagen zijn vechters gekwalificeerd, net zoals de voorgaande jaren, om uit te komen voor het Nederlandse kempo team bij het WK Kempo in Hongarije 2018.

Voor meer info www.kuenway.nl Trainingstijden maandag 18:30-19:40 en 19:45-21:15 De Elzenhof, donderdag 19:30-21:00 gymzaal Johan van Egmondstraat