Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden

19-01-2019, 13:54 | Lezersnieuws | Secretaris

De regionale afdeling Drechtsteden en Alblasserwaard van Alzheimer Nederland zoekt bestuursleden voor de portefeuilles PR & Communicatie, Alzheimer Cafés / Trefpunten en Belangenbehartiging. Het afdelingsbestuur vergadert een keer per maand in Dordrecht. De werkzaamheden beslaan circa 4 uur per week. 

Alzheimer Nederland biedt trainingen, overleggen en bijeenkomsten gericht op verdieping of deskundigheidsbevordering. Ondersteuning van de coördinator Regionale activiteiten en overige medewerkers van het landelijk bureau. Reiskostenvergoeding. Een tweejaarlijkse landelijke vrijwilligersdag. En maandelijks de digitale nieuwsbrief en het Vrijwilligersnieuws. Het vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland kan – indien van toepassing - een aanvulling vormen op je CV. 

Als bestuur willen wij graag dementie en de gevolgen daarvan voor betrokkenen een grote bekendheid geven. Met als doel de zorg voor mensen met dementie en hun mantelzorgers te verbeteren. Daarnaast streven we ernaar dat de samenleving beter om kan gaan met deze doelgroep.

Informatie
Neem contact op met de voorzitter, Arie Slob. Tel. 0183 581 331 of via mrarieslob@hetnel.nl