• Angry Birds

    Vue Gorinchem

Angry Birds: De film bij Vue Gorinchem tijdens de Kidsclub.

06-05-2016, 14:20 | Lezersnieuws | Vue Gorinchem

Op zondag 15 mei om 14.00 uur vertoont Vue Gorinchem de film Angry Birds: De film tijdens de Kidsclub. Tijdens deze middag voor de hele familie worden de kids om 13.30 uur ontvangen met welkomstlimonade en zijn er allerlei leuke activiteiten.

Tickets à €7,- zijn te koop via www.vuecinemas.nl, de Vue app of aan de kassa.

Over de film

Angry Birds: De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Over Vue Nederland

Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeert alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.