• overhandiging cheque

    Saskia Kamp

Atelier Gorinchem ontvangt cheque van Rabobank

03-04-2019, 12:56 | Lezersnieuws | Marleen

Op dinsdag 2 april 2019 ontving Stichting Atelier Gorinchem een cheque van € 2.500 van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden.

 

De cheque werd overhandigd door Saskia Kamp, van APPART reclame, tevens voorzitter van het Coöperatiefonds van de Rabobank en Angelique Muijsson-van Toor van de Rabobank aan Marleen van Zwienen van Atelier Gorinchem. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in Gemeenschapshuis de Bogerd waar een Kunstdialoog voor ouderen werd georganiseerd.

 

Atelier Gorinchem organiseert de Kunstdialoog, een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Met echte kunst op tafel gaan de deelnemers in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. De kunst wordt uitgeleend door Artotheek Gorinchem. In Gemeenschapshuis de Bogerd was de oudste deelnemer 95 jaar! Op 22 maart bij Daltonschool De Poorter was de jongste deelnemer 4 jaar. De Kunstdialoog is dus voor alle leeftijden.

 

Met de bijdrage van de Rabobank kan Atelier Gorinchem de Kunstdialoog voor groepen van 4 tot 95 jaar in de stad laten groeien.

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Marleen van Zwienen 0655962895 of stichtingateliergorinchem@kpnmail.nl