• Marjolein en Bas Hendrikx voor de feestelijk winkel

    Marjolein Hendrikx

Bakker Bas viert 25-jarig jubileum!

21-07-2019, 17:54 | Lezersnieuws | Bas

Gorinchem – Op donderdag 18 juli was het precies 25 jaar geleden dat Bas Hendrikx samen met zijn vrouw het bedrijf van bakker Van der Heijden in Gorinchem overnam en zijn eigen onderneming startte. Bakker Bas viert dit zilveren jubileum vooral met zijn klanten. “Want zij hebben dit feestje mogelijk gemaakt”, vindt hij. “Daarom hebben we een paar hele mooie voordeelacties bedacht.”

 

Strippenkaart

In de winkel van Bakker Bas in het Piazza Center kunnen klanten gratis een strippenkaart ophalen. De strippen kunnen ze inwisselen voor lekkere aanbiedingen. Bovendien maken klanten kans op een heerlijke taart van deze top patissier. Tot het eind van het jaar maakt Bakker Bas ieder weekend een gelukkige winnaar bekend.

 

Ondernemersbloed

De jubilaris vertelt dat hij met zijn bedrijf in 1998 naar de Koningin Wilhelminalaan verhuisde. In 2007 verplaatste hij de banketbakkerij naar het Piazza Center en vijf jaar later – in 2012 – ging ook de broodbakkerij over naar deze locatie. Begin 2013 besloot Bas Hendrikx zich volledig te concentreren op het Piazza Center en sloot hij de deuren van de winkel aan de Koningin Wilhelminalaan. Maar het ondernemersbloed bleef kriebelen en in 2017 werd Bas Hendrikx eigenaar van Délifrance Gorinchem, pal naast zijn winkel in het Piazza Center. “Mijn missie? Met vakmanschap, passie voor het vak en de allerbeste ingrediënten de lekkerste versproducten maken. Dat is elke dag weer een feestje!”