• Genomineerden SSG Stadsherstelprijs 2017

    Renate Giesbers

Beslist u mee wie de SSG Stadsherstel Publieksprijs 2017 wint?

14-05-2018, 20:34 | Lezersnieuws | Renate

Het was een mooi (ver)bouwjaar voor Gorinchem. Ook dit jaar heeft Stichting Stadsherstel Gorinchem renovaties en/of nieuwbouw van de in 2017 gerealiseerde projecten in Gorinchem genomineerd. Er zijn opnieuw twee kansen voor de genomineerden: de Stadsherstelprijs en Stadsherstel Publieksprijs.
Verbouwingen/renovaties van panden in de historische binnenstad die bijdragen aan het in standhouden van het karakter en het verbeteren van de leefbaarheid van de stad Gorinchem komen voor deze prijzen in aanmerking.

De kanshebbers worden aan het publiek voorgelegd op de Open Havendag in Gorinchem op
zaterdag 19 mei. U kunt meebeslissen welk geslaagd project de Stadsherstel Publieksprijs in de wacht sleept. Zoals gebruikelijk vindt u ons aan de Kriekenmarkt.
De winnaar van de Stadsherstelprijs is door het bestuur inmiddels gekozen. In september, tijdens ons jaarlijkse SSG-event, worden de winnaars van beide prijzen bekendgemaakt.
Grote Vriend van SSG - DHC Advocaten maakt vanaf dit jaar de Stadsherstel prijzen mede mogelijk door de bokalen voor de winnaars ter beschikking te stellen. Zij hebben hiervoor de samenwerking gezocht met de Gorcumse kunstenaar Olaf Stevens.

Naast informatie over de Stadsherstelprijzen is er ook informatie over SSG, ons huidige project aan de Hazewindhondstraat en de mogelijkheden om ons hierbij behulpzaam te zijn.