• Bevrijdingspop Gorinchem

    PoGo

Bevrijdingspop Gorinchem bij Podium Gorcum

21-04-2016, 16:50 | Lezersnieuws | Podium Gorcum

GORINCHEM - Aan de rijke geschiedenis van de stad Gorinchem kunnen we vanaf donderdag 5 mei een bijzonder evenement toevoegen: BEVRIJDINGSPOP GORINCHEM. Het evenement zal gehouden worden bij Podium Gorcum , Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem. De toegang voor dit evenement is GRATIS! Vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom.

Voor het eerst in Gorinchem

Omdat de geschiedenis nooit mag worden vergeten hebben Podium Gorcum (PoGo) en het rijdend Unifil Museum besloten deze dag samen te organiseren. Ook Gorinchem Beweegt zal ons deze dag ondersteunen met leuke en actieve buiten(sport) activiteiten. The Mall jongerenwerk zal samen met de voetbalkooi ook aanwezig zijn. Nog niet eerder heeft er een bevrijdingspop festival plaats gevonden in onze stad en daarom hebben twee vooruitstrevende organisaties de handen ineen geslagen om daar verandering in te brengen.

Diverse activiteiten

Vanaf 16:00 uur zullen diverse lokale, regionale en internationale bands optreden op het podium van PoGo waaronder GHB(Fr), SKERE HEREN, DE DOOD, FRANCESCO, DEAD COMPANY, 7 SPIRITS BURNING, FLAT IRON, THIS GIRLS LIFE en vele anderen. Ook aan de kinderen wordt gedacht zo is er onder andere een schietbaan, een stormbaan, een trampoline en kunnen rondritten gemaakt worden met militaire voertuigen! Daarnaast zal er ook een filmzaal worden ingericht waar toepasselijke beelden worden vertoond en zullen er door veteranen verhalen worden verteld die ons laten stilstaan bij de vrijheid waarin we nu leven.

Gratis toegankelijk

Omdat we vinden dat iedereen het recht heeft om onze vrijheid te kunnen vieren is het festival GRATIS toegankelijk. Het pand van Podium Gorcum is tevens rolstoel vriendelijk. Kijk voor meer informatie en het tijdschema op de website van Podium Gorcum www.podiumgorcum.nl of op de Facebookpagina facebook.com/podiumgorcum. Dus kom donderdag 5 mei naar PoGo en vier samen met ons de vrijheid!