Bike Totaal Gorinchem gaat sluiten

22-06-2018, 20:26 | Lezersnieuws | Dennis

“Met pijn in ons hart hebben we besloten te gaan stoppen met onze winkel. Een beslissing die we niet lichtzinnig hebben genomen, maar het is de enige juiste beslissing in de huidige situatie”, zegt Dennis Drieling, eigenaar van Bike Totaal Gorinchem aan de Marinus Spronklaan in Gorinchem.

Na de gewapende overvallen van vorig jaar is een turbulente periode begonnen voor zowel de medewerkers als de eigenaren. “We hebben veel steun ontvangen vanuit de gemeenschap, waarvoor we u heel graag willen bedanken. We hebben ook veel steun gehad aan elkaar binnen ons team. Toch heeft ieder een eigen pad bewandeld om deze gebeurtenissen achter zich te kunnen laten en maakt een ieder daarin keuzes. Hoewel we onze klanten altijd een warm hart hebben toegedragen en zo goed mogelijk klaar hebben willen staan, moeten we nu de keuze maken waarbij onze eigen gezondheid en onze kinderen voorrang verdienen”.

Omdat een goede service altijd belangrijk is gevonden door Dennis en Ingrid Drieling hebben ze een samenwerking gezocht en gevonden bij Van de Reijt Fiets & Lifestyle. Alle service zal worden overgenomen, zelfs voor fietsen die de komende tijd aangeschaft worden. “De service is gewaarborgd, waardoor onze klanten met plezier van hun fiets kunnen blijven genieten de komende jaren”, aldus Dennis Drieling.

Dennis en Ingrid vragen begrip voor hun keuze en nodigen u van harte uit om nog eens langs te komen in de winkel.

In verband met vakantie is de winkel gesloten van zaterdag 14 juli tot en met zaterdag 28 juli. Tot 31 augustus kunt u bij Bike Totaal Gorinchem terecht, zowel voor uw service als voor de aanschaf van nieuwe fietsen mét service of ga eens kijken voor de leuke opruimingsacties!