Chauffeurs gezocht

24-04-2018, 21:21 | Lezersnieuws | Hans

Chauffeurs voor de Buurtbus gezocht

Buurtbus de Linge verzorgt een lijndienst tussen Leerdam, Kedichem, Arkel, Hoogblokland, Hoornaar en Gorinchem en is naarstig op zoek naar chauffeurs.
De situatie is dusdanig dat er enkele uurdiensten moeten worden stopgezet en bewoners van de kleine kernen, scholieren en andere passagiers hier de dupe van worden. Op dit moment zijn er vele chauffeurs die extra diensten draaien maar dit kan zo niet door gaan.

Bent u beschikbaar omdat u rijden leuk vind, wat uren over heeft, in het bezit bent van een geldig rijbewijs en durft u om te gaan met een geautomatiseerd betalingssysteem dan bent u de persoon waarnaar zij op zoek zijn.

Het rijden op de buurtbus gaat volgens een tijdschema en de route is te bekijken op www.buurtbusdelinge.nl. De bus rijdt een groot stuk over de Lingedijk en elk seizoen is het weer genieten van het natuurschoon om u heen. Ook de vele contacten met de passagiers maken het rijden als chauffeur op deze buurtbus tot een plezierige invulling van uw vrije tijd.

Voordat u gaat rijden legt u een rijproef af en volgt een medische keuring.

Mocht u belangstelling hebben stuur dan een mail naar info@buurtbusdelinge.nl of bel naar het secretariaat: J. Versteegt 0345-614522