• workshop

  bernina
 • workshop

  bernina
 • kinder workshop

  janome
 • Van Keekem naaimachinebedrijf

  van Keekem

Creatieve workshops voorjaar 2017 nu online inschrijven mogelijk

17-03-2017, 13:11 | Lezersnieuws | Ingrid van den Bosch-van Keekem

Creatieve workshops voorjaar 2017 nu online inschrijven mogelijk.

Van "handig met de naaimachine" tot een workshop "knuffelbeertjes maken"( ook als je geen machine hebt)

Naaimachinebedrijf Van Keekem heeft de agenda gevuld met creatieve en leerzame workshops en deze staan gepubliceerd op de website. Vanaf heden is het ook mogelijk om online in te schrijven en direct de workshop te reserveren .

Voor beginnende en ervaren naaisters, maar ook voor kinderen zijn er activiteiten om ontspannen en creatief bezig te zijn. Een ochtend, middag of avond in een klein groepje een project maken en het resultaat meteen te zien en mee te nemen. Of volg de leerzame workshops met tips en tricks die u meteen in de praktijk kunt toepassen. Aan alle soorten leeftijden en ervaring is gedacht, zodat er voor een ieder wel een leuke doe-workshop bij is. Zo zijn er voor kinderen verschillende middagen gepland, die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee en kom een middag naaien, punchen of met de huis & hobby snijmachine werken. De cursussen zijn in kleine groepjes en onder begeleiding met uiteraard wat lekkers te eten en te drinken.

Ook de (groot-)ouder+kind teamworkshop is een succes. Samen met één machine echt teamwork leveren en een werkstuk maken, hoe leuk is dat? Naast de cursussen en de workshops staan ook diverse gratis inloopdagen gepland. Hier zijn doorlopende demonstraties van onder andere lockmachines, accessoires en meer. Kortom een volle agenda met allerlei activiteiten voor het komende voorjaar. Check de site naaimachines.nl of kom gerust langs in de winkel: Naaimachinebedrijf van Keekem-Haarstraat 54-56 in Gorinchem