• Actieflyer

    Delifrance Nederland
  • Opkikkertje live in Piazza Center

    Bas Hendrikx
  • Opkikkertje met de 'bakkersbuurtjes' BakkerBas

    Bas Hendrikx

Délifrance Gorinchem in actie voor Stichting Opkikker

15-10-2017, 19:41 | Lezersnieuws | Bas Hendrikx

Van 6 t/m 21 oktober kleurt Délifrance Gorinchem in het Piazza Center groen: alles staat in het teken van de groene Opkikker-kikker met de rode pet. In de actieweek geniet jij van gebak met koffie of thee en doneert Délifrance de opbrengst van de actie aan Stichting Opkikker. Jij een opkikker, zij een opkikker!

Stichting Opkikker organiseert opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten ze niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje. In een moeilijke periode worden dit soort mooie, leuke momenten heel intensief beleefd.

Délifrance Nederland steunt Stichting Opkikker al een aantal jaar tijdens hun evenementen. Dit jaar zijn ook alle lokale ondernemers actief rond het Opkikker Koffie Morning evenement (www.koffiemorning.nl).

"Een fantastisch initiatief," zo vindt eigenaar Marjolein Hendrikx van Délifrance Gorinchem. "Délifrance draagt hiermee bij aan de mentale gesteldheid van een ziek kind én de rest van het gezin."

Marjolein Hendrikx heet iedereen welkom: "In de actieweek zien wij graag zoveel mogelijk gasten in onze vestiging voor een heerlijk stuk taart met naar keuze koffie of thee. Dit alles voor een mooie actieprijs van € 4,25. Door deel te nemen aan deze actie, steun je de Opkikkerdagen voor een ziek kind. Dan smaakt het toch extra lekker?!"