• Danny Rijnhout voor het pand

    Danny Rijnhout

De Budo Fabriek opent nieuwe sportschool in Arkel

12-07-2018, 07:54 | Lezersnieuws | Danny

Deze week heeft de Budo Fabriek hun nieuwe sportschool aan de vlietskade in Arkel in gebruik genomen. Tegenover de Action hebben zij een sportschool gerealiseerd waar ze hun droom verder kunnen uitbouwen. De sportschool is opgericht in januari en binnen zes maanden is de club uitgegroeid tot een club met meer dan honderd leden. 

Functionele trainingsruimte
We zijn de stichting gestart met het idee om binnen drie jaar een eigen pand te realiseren. Een loods waar we in een open ruimte fitness- en vechtsport aanbieden. Deze droom is nu al werkelijkheid geworden doordat we een uniek pand tegenover de Action kunnen huren. De ruimte heeft een vaste vechtsportmat en een functionele fitnessruimte. Hierdoor kunnen we nog veel meer lessen realiseren, aldus Danny Rijnhout voorzitter Budo Fabriek. 

“We kunnen nu ons aanbod aan vechtsportlessen en fitnesstraining uitbouwen” 

Uitbreiding lessen
Met de realisatie van onze eigen sportschool kunnen we het concept van de Budo Fabriek nog verder uitbouwen. Vanaf september zal het nieuwe rooster van start gaan en zullen we uitbreiden met functioneel trainen, small group training, judo en waarschijnlijk pilates. Daarnaast zullen onze karatelessen, power boxing en circuit training vaker in de week plaatsvinden. Hierdoor kunnen we onze leden nog meer bieden. 

Opening in september
De opening van de nieuwe sportschool zal in september plaatsvinden. Aankomende maanden moeten de laatste dingen in het pand nog gedaan worden en wordt er een onder andere een ruimte voor een fysiotherapeut gerealiseerd. In september zal er een week vol activiteiten, try-outs en speciale clinics worden georganiseerd. 

Nu al starten
De trainingen voor de huidige leden vinden nu al plaats in de sportschool. Wil je fit blijven tijdens de zomer kom dan lekker meetrainen. De Budo Fabriek heeft een speciaal zomerabonnement waarmee je onbeperkt lessen kunt volgen. Meer informatie hierover en meer informatie over het aanbod van de Budo Fabriek is te vinden op www.budofabriek.nl