• Cornelis jaren 70

    C.Hocque

Denk u geen kans te krijgen op de arbeidsmarkt zonder diploma. Koop dan het boek "Handen uit de mouwen - Ontdek je talenten".

01-07-2019, 15:26 | Lezersnieuws | Johannes

Een boek die door het lezen uw verborgen talenten laat ontdekken en ondersteund naar het zoeken van een baan. Het verhaal speelt zich af in de jaren 60 – 70 maar is nu weer actueel.Wat de hoofdfiguur Cornelis in het boek onderneem, kunt u ook. Daar heb je wel drie sterke eigenschappen nodig: verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en flexibiliteit.

Als 15-jarige schoolverlaten zonder diploma onderneem hij stappen in de maatschappij en ontdekt talenten die hij niet van zichzelf had gedacht.

Verkoper in de detailhandel, leerling bankwerker, panty boy op een cruiseschip, constructiemedewerker in een staalfabriek, ijzerwerker in de scheepsbouw, maatschappelijk medewerker in tehuis voor dakloze en glasbewerker.

Door het opbouwen van zelfvertrouwen haalde hij de volgende diploma’s en getuigschriften:

1. Praktijkdiploma Belasting Recht L.O.I.

 2. Gereedschap en Materiaalkunde L.O.I.

3. Booglassen voor beginners Avondschool

Dit boek kan een ondersteuning zijn voor de toekomst van uw kinderen die zonder diploma geen kans denken te maken op de arbeidsmarkt. Verhalen vanaf de werkvloer met praktijkbeschrijving, humor, romantiek en avontuur.

Beslist niet saai!!

Het is ook een herinnering aan verdwenen industrie en detailhandel in Gorinchem en omgeving.

In alle boekenzaken te koop.

Geef uw zelf of uw kind het boek cadeau.

Prijs 19,95 euro.