• Feest voor jubilerende juf Marjan

  Andra
 • Een bonte dierenstoet haalt de juf thuis op

  Andra
 • Met de ponykar naar school

  Andra
 • Aankomst bij De Tamboerijn

  Andra

Een gezellige beestenboel op De Tamboerijn!

08-10-2017, 11:41 | Lezersnieuws | CBS De Tamboerijn

Het zilveren onderwijsjubileum van juf Marjan is op haar school CBS De Tamboerijn gevierd met een vrolijke beestenboel.

Met de ponykar naar school, dat gebeurt niet iedere dag!

Maar vrijdag 6 oktober was een speciale dag voor juf Marjan Zwart-de Wit van CBS De Tamboerijn in Gorinchem. Daarom hadden al 'haar' kinderen zich fraai uitgedost als dieren om zo de juf thuis op te halen. Het was een waar Carnaval des Animaux! De juf en haar man hadden zich ook speciaal voor deze gelegenheid aangekleed. Het feestelijke gezelschap trok al zingend in een vrolijke stoet door de straten van de binnenstad van Gorinchem om uiteindelijk bij de school te eindigen. Daar ging het feest in volle gang verder.

"Marjan is al vijfentwintig jaar met veel liefde en enthousiasme juf. Voor honderden kinderen is zij de eerste kennismaking met de basisschool geweest, en veel (oud-)leerlingen denken nog met een warm gevoel terug aan hun kleuterjaren op De Tamboerijn. Er zijn zelfs oud-leerlingen die nu hun eigen kind weer bij juf Marjan in de klas brengen als nieuwe kleuter!

Vijfentwintig jaar is een hele tijd, zeker in dit mooie, maar soms ook zware beroep. En dat juf Marjan lekker met haar tijd meegaat, bewijzen bijvoorbeeld de Chromebooks, waarmee zij haar kleuters al in groep 1 laat kennismaken. Dit overigens tot groot plezier van de kinderen die zich op deze manier spelenderwijs voorbereiden op hun toekomst," aldus Andra van Hofwegen, directeur van De Tamboerijn. "Haar grote inzet voor en betrokkenheid bij de kinderen van onze school is zeker een feestje en een felicitatie waard!"

CBS De Tamboerijn is een kleinschalige protestants-christelijke basisschool binnen de wallen van Gorinchem. Meer informatie over de school is te lezen op www.tamboerijn.nl .