• 1. Op 12 mei hebben Jesper en Sophie de Jong de eerste steen gelegd van het DJS Experience Center in Vuren.

    Sylvia Bassa
  • 2. Het nieuwe DJS Experience Center ligt pal langs de A15 op de nieuwbouwlocatie aan de Hooglandseweg in Vuren.

    Sylvia Bassa

Eerste steen DJS Experience Center

17-05-2016, 10:01 | Lezersnieuws | DJS Hekwerken

Op 12 mei hebben Jesper en Sophie de Jong de eerste steen gelegd van het nieuwe pand van DJS Hekwerken aan de Hooglandseweg 2 in Vuren. Deze locatie ligt pal aan de A15 bij Vuren en biedt straks plaats aan verschillende werkplaatsen, een magazijn, kantoorruimtes en een ultramoderne showroom. In deze showroom kunnen klanten hun gedroomde toegangspoort in 3D laten ontwerpen en deze vervolgens op ware grootte projecteren in de eigen woonomgeving. DJS Hekwerken verwacht eind dit jaar de deuren te openen van het nieuwe Experience Center.

DJS Hekwerken maakt al sinds 1995 toegangspoorten op maat. Het ontwerp, de fabricage en montage ervan vindt volledig in eigen beheer plaats, op de huidige locatie aan de Azewijnseweg in Vuren. Het familiebedrijf van Hans en Johan de Jong is daar echter uit haar jasje gegroeid. Het nieuwe pand is ruim drie keer zo groot waardoor het complete leveringspakket van luxe draaipoorten en schuifpoorten in het Experience Center straks nog beter tot zijn recht komt. "Met deze nieuwbouw zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar designpoorten van huizenbezitters uit binnen- en buitenland. Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden en zijn enthousiast over de nieuwe DJS SpeedGate. Ik ben trots op het bedrijf dat ik samen met mijn vader in 21 jaar heb opgebouwd en waar mijn vrouw ook een belangrijke rol in speelt. Het feit dat onze kinderen Jesper en Sophie de eerste steen hebben gelegd voor ons toekomstgerichte pand maakt het plaatje compleet", aldus Johan de Jong, directeur van DJS Hekwerken.

DJS Hekwerken timmert aan de weg met de nieuwe Stijlcollectie. Die omvat landelijke, tijdloze, moderne en klassieke toegangspoorten, zowel van staal als van hout. DJS ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer in de moderne werkplaats in Vuren. Naast ontwerp en techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Met de onlangs geïntroduceerde 3D-ontwerpmodule kunnen huizenbezitters en andere geïnteresseerden direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen, in elke gewenste stijl en compleet met palen, verlichting, brievenbus en de gewenste bediening. Kijk voor de Stijlcollectie, de 3D-ontwerpmodule en inspirerende foto's op www.djshekwerken.nl of www.hekwerkopmaat.nl.