• Herman van Diejen
  • Ja en nu nog de opdracht goed uitvoeren...

    Herman van Diejen
  • Juiste locatie gevonden? Nu nog het cijfer...

    Herman van Dijen
  • Geschikt voor jong en oud

    Hermann van Diejen

ESCAPEGAME WOUDRICHEM

18-06-2017, 12:11 | Lezersnieuws | Herman van Diejen

Met de Escape Game Woudrichem brengt First Class Entertainment een nieuw arrangement op de markt, inzetbaar tijdens bedrijfs-, team-, vrijgezellen- en familie-uitjes. Het vereist van de deelnemers wel een aantal belangrijke eigenschappen, zoals vindingrijkheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar. Het zet al uw zintuigen op scherp!

Alice & Herman van Diejen gaan het spelen in vele plaatsen die zich vesting- en/of hanzestad mogen noemen. En dat brengt ons direct bij de uiteindelijke essentie van deze escape: lukt het u te ontsnappen uit de Vesting?!

Het arrangement bestaat uit drie onderdelen: in het eerste gedeelte gaan de teams, die uit maximaal 4 of 5 personen bestaan, op zoek naar 4 cijfers die uiteindelijk de code moeten vormen voor het openen van de kist. In deze kist bevindt zich de sleutel om de stad te kunnen ontvluchten.

Maar … het bezitten van de 4 cijfers is nog geen enkele garantie dat men ook de juiste code in handen heeft! Daarvoor gaat men in het tweede gedeelte, de Tip Battle, via allerlei opdrachten op zoek naar tips, die ertoe moeten leiden dat de eerder gevonden cijfers in de juiste volgorde komen te staan. In het enerverende slotgedeelte gaat u op jacht naar het kistje met de sleutel. Maar bij welke uitgang van de stad bevindt zich dit kistje?

De stad kan op vier manieren worden verlaten. Maakt uw team de juiste keuze?! Spannend, want een verkeerde keuze kan funest zijn en betekenen dat het concurrerende team als winnaar zal worden gehuldigd.

Durft u het aan om in een onvoorspelbare game vol puzzels, uitdagingen en cryptische aanwijzingen te stappen? Informeer dan snel naar de mogelijkheden!

Meer informatie?

First Class Entertainment / Alice & Herman van Diejen

www.firstclassentertainment.nl

06-53840196(Herman) / 06-23753144(Alice) / 0183-307077(kantoor)