• De basis voor Tmmerdorp

    -

Fantastische opkomst vrijwilligersavond Timmerdorp Rivierenland!

07-06-2016, 22:30 | Lezersnieuws | Timmerdorp 2016

Geweldig! Wat een grote opkomst tijdens de vrijwilligersavond van 6 juni 2016.

Hier zijn wij als organisatie erg blij mee, zoveel vrijwilligers betekent ook dat we dit jaar nog meer kinderen kunnen verwelkomen dan vorig jaar bij het Timmerdorp. Om nog meer kinderen een fantastische week te kunnen bezorgen zoeken wij nog een aantal groepsleiding voor het kleine veld. Het kleine veld bestaat uit kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Heeft u zichzelf niet opgeven voor groepsleiding en wilt u dit als nog doen? Ga dan naar onze website: www.timmerdorpgorinchem.nl en geef u zelf op!

Nu er al zoveel vrijwilligers zichzelf hebben opgegeven voor groepsleiding, zijn wij nog opzoek naar spelleiding voor in de Timmerdorp week. De sport en spel dag is op donderdag 18 augustus 2016 van 10:00 uur tot 17:00 uur. Spelleiding kan zichzelf opgeven via de website: www.timmerdorpgorinchem.nl of via de mail: timmerdorpgorinchem@outlook.com

De indeling en instructie van de spellen wordt op dinsdagavond 16 augustus 2016 gedaan in de tent op het Timmerdorp terrein aan de Buiten de Waterpoort 1a. Graag vragen wij u om, om 20:00 uur hierbij aanwezig te zijn.

Pannenkoekenbakkers (M/V) gezocht!

Wij zoeken voor donderdag 18 augustus 2016 nog enthousiaste pannenkoekenbakkers en of pannenkoekenbaksters, die voor de kinderen overheerlijke pannenkoeken willen bakken. Heeft u tijd op donderdag 18 augustus en kunt u heerlijke pannenkoeken maken? Geef u dan snel op via onze website: www.timmerdorpgorinchem.nl of via de mail: timmerdorpgorinchem@outlook.com Tot 18 augustus!