• Fast 8

    Vue Gorinchem

Fast & Furious 8 in de voorpremière bij Vue Gorinchem

31-03-2017, 14:10 | Lezersnieuws | Vue Gorinchem

Op woensdag 12 april vertoont Vue Gorinchem Fast & Furious 8 in de voorpremière tijdens de eerste Blockbuster Night van het jaar. Aanvang van het event is 20:00. Inloop vanaf 19:30.

Vue Gorinchem start dit jaar met de Blockbuster Night als nieuw terugkerend event. Op deze avond worden de grootste filmtitels vertoond in de voorpremière, op het grootste scherm en met het beste geluid. Naast het spektakel in de zaal worden de bezoekers deze keer getrakteerd op een stoere snack van Restaurant de Beren Gorinchem & een lekker drankje op onze kosten.

Tickets à €12,50 zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.

Over Fast & Furious 8

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld. Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man, die hen tot een familie maakte, thuis te brengen.

Over Vue Nederland

Vue Nederland, voorheen JT Bioscopen, is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. De bioscoopketen transformeerde alle bioscopen in 2016 naar Vue. Deze zijn gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.