• Friends Music Day Gorinchem 2016

    FMdF

Genieten en swingen in de Schouwburgzaal!

18-05-2016, 12:22 | Lezersnieuws | Friends Meet (disabled) Friends Music Events

Friends Meet (disabled) Friends (FMdF) Music Events organiseert zaterdag 25 juni 2016 de eerste Friends Music Day Gorinchem 2016.

Muziekmarathon (overdag van 10.00 - 17.00 uur)

Alle muziekleerlingen van muziekscholen en muziekdocenten uit de regio danwel die in relatie staan met FMdF Music Events krijgen een groot podium! Deze muziekleerlingen zijn welkom om mee te doen aan een Muziekmarathon om voor de organisatie van aangepaste concerten door FMdF Music Events een zo hoog mogelijk bedrag op te halen. En dan op zaterdag 25 juni overdag in Schouwburg De Nieuwe Doelen op te treden met hun eigen instrument of met zang op het grote podium. De muziekleerlingen staan per 7 kinderen (in duo's mag ook) een uur op het podium waarin zij elk na elkaar 7 minuten spelen en/of zingen. De muziekleerling met de hoogste totale sponsorbijdrage mag ook 's avonds tijdens het Benefietconcert optreden op het grote podium! Sponsorbladen zijn verkrijgbaar via de muziekdocenten of rechtstreeks bij FMdF Music Events.

Benefietconcert ('s avonds van 19.30 - 22.45 uur)

Zaterdagavond 25 juni 2016 biedt Friends Meet (disabled) Friends (FMdF) Music Events particulieren en organisaties de mogelijkheid om voor een stoel in Schouwburg De Nieuwe Doelen te Gorinchem tickets af te nemen danwel een stoel te sponsoren en te genieten van een verrassend programma vol muziek en entertainment tijdens een Benefietconcert. Dit Benefietconcert is een regulier (NIET-AANGEPAST) schouwburgconcert ten bate van deze stichting.

De artiesten die zullen optreden zijn Klink!, een zanggroep uit Gorinchem onder leiding van Ruben Weverling die op zeer hoog niveau zingt (a capella of met muziek), Marc de Hond, die al een tikje van de sluier op licht van zijn nieuwe theaterprogramma dat binnenkort in de theaters in Nederland te zien zal zijn, de muziekleerling die aan de Muziekmarathon het hoogste bedrag voor Friends Meet (disabled) Friends heeft opgehaald, Youri Lentjes en Thailo van Ree, waarbij de rauwe stem van Youri met de viool van Thailo een unieke combinatie vormen en tenslotte Soul Revival, een 7 man's formatie bestaande uit 3 zangeressen en 4 muzikanten van grote klasse uit de regio Gorinchem met onder andere Nannette Bel, Nikita Pellencau (TVOH) en Barbara Pellencau. Swingen in de Schouwburgzaal!

Aanmelden voor de Muziekmarathon en bestellen van tickets of sponsoring van stoelen voor het Benefietconcert kan vóór 1 juni 2016 via www.fmdfmusicevents.nl.