• Winnaars Business Event gemeente Gorinchem 2017

    John Roeland Fotografie

Geslaagde dertiende editie Business Event gemeente Gorinchem

28-11-2017, 13:40 | Lezersnieuws | Geslaagd Business Event gemeente Gorinchem 2017

Inspirerende ondernemersverhalen, een prachtige locatie, effectief netwerken en een enthousiaste betrokken gastvrouw blijken opnieuw dé ingrediënten te zijn voor een geslaagd Business Event. In de prachtig ingerichte zaal van Schouwburg De Nieuwe Doelen kwamen ruim 350 belangstellenden bijeen om mee te maken hoe 12 bijzondere Gorkumse ondernemingen in het zonnetje werden gezet.

Allemaal winnaars

Gezien de grote diversiteit van de genomineerde bedrijven kan worden gesteld dat zij allemaal winnaar zijn. Voor deze avond echter had de jury een keuze gemaakt in de diverse categorieën wie een award en titel 'Onderneming van het Jaar' mee naar huis mocht nemen.

De Jonge Ondernemers/Ondernemingen Dion en Desiree Kradolfer van Ny Början en Annemarie en Bert Roubos van Hotel Goud en Zilver zagen Pascal Tulling- Vroegh en Astrid Houwelingen van Inc Gezond Werken de award in ontvangst nemen van Wils van Dam, directeur Commercie Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden.

In de categorie MKB & Detailhandel streden Jolanda en Hans van Dijk van Krimpenfort Lingerie, Jeroen Andriesse van Metropole B.V. en Ellen en Han van der Donk van Van der Donk Interieur om de titel. Aan deze laatsten werd door Wethouder Freije de felbegeerde prijs uitgereikt.

Als winnaar in de categorie MKB & Grootzakelijk werd De Groot & Visser B.V. aangewezen door juryvoorzitter Caroline van Rooijen. Anita de Groot was hiervoor genomineerd samen met Dennis van der Meis van Meis Brandbeveiliging B.V. en Jenno van Ekeren, Dennis Kuiper en Vincent Bons van Van Ekeren Kuiper - Boveko. De prijs werd uitgereikt door Jan van Wijgerden, eigenaar van Official Partner Tredion.

Ook was er dit jaar een nieuwe categorie tijdens het Business Event, namelijk de categorie Duurzaamheid. De genomineerden in deze categorie waren: Erik Bek, Bart van Oosten en Michel Deelen van IDEA Nederland, Heidie Neelen, Remco Dupuis en Arjen Eikelenboom van Outfit Company Wear en Carolien Verdonk van Distel en Mirt. Nadat juryvoorzitter Van Rooijen aankondigde dat Outfit Company Wear de winnaar in deze categorie is geworden, reikte Wethouder Rijsdijk de award aan hen uit.

Gorkumse succesverhalen

Tijdens deze derde editie bleek weer eens hoeveel kwalitatieve bedrijven in Gorinchem zijn gevestigd en hoe belangrijk het is om met elkaar samen te werken. Het netwerkgedeelte van de avond werd dan ook bijzonder goed benut.