• Henk Vlot en Malinda Mulders

    ZHPromotions

Gratis reclame voor Klusbedrijf Vlot door Zuid Holland Promotions

01-11-2016, 19:50 | Lezersnieuws | Malinda Mulders

September was de BouwCompleet beurs in Gorinchem, met als onderdeel daarop het Regioplein ZHZ, een gezamenlijk plein van bouw gerelateerde ondernemingen uit de Regio.

Zuid Holland Promotions stond daar voor het tweede jaar als toeleverancier voor reclameproducten voor o.a. de ZZP-er. Zuid Holland Promotions levert ieder product waar een reclameboodschap of logo op kan, sterke punt is dat ze ook bij kleine aantallen leveren. Bijvoorbeeld 1 bouwhekbanner, 5 shirtjes, een paar stikkers, een logo op een bedrijfsauto, is voor hen geen enkel probleem.

Op de stand was een bak geplaatst waar een ieder zijn visitekaartje kon achterlaten om zo kans te maken op een gratis reclamepakket ter waarde van € 200,- . Henk Vlot van Klusbedrijf Vlot uit Oud-Alblas bleek de gelukkige winnaar. Klusbedrijf Vlot verzorgt alle soorten timmerwerk, tegelwerk en metselwerk. Ook is het bedrijf inzetbaar voor o.a. verbouwingen, renovaties en bijbehorend advies. Ondertussen is hij langs geweest op de Nieuweweg in Hardinxveld en heeft een leuke collectie uitgezocht, o.a. stikkers voor op gereedschap en eigen materiaal, wat mini banners om neer te zetten op een klus en wat paraplu's om weg te kunnen geven aan relaties.

Op de foto Henk Vlot met een banner waaraan men hem kan herkennen als hij ergens aan het werk is en Malinda Mulders van Zuid Holland Promotions.

(www.klusbedrijfvlot.nl - www.zhpromotions.nl)