• Laat je kind weer stralen!

    Kindercoach Eefke

Gratis workshops voor kinderen van 6 t/m 12 jaar bij Kindercoach Eefke in Herwijnen

18-02-2019, 14:55 | Lezersnieuws | Eefke

Kindercoach Eefke in Herwijnen geeft in maart 3 GRATIS workshops die gericht zijn op de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van kinderen. De eerste gratis workshop op 14 maart is voor kinderen die moeite hebben zich te concentreren. De titel luidt "Concentreren-dat wil ik leren!" Uit onderzoek blijkt dat kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren ook slechter presteren op school. Maar gelukkig blijkt ook dat concentreren te leren valt. In de workshop krijgen ze concentratie oefeningen en inzicht in wanneer ze wel en wanneer ze niet geconcentreerd zijn.

In de tweede gratis workshop op 21 maart zal omgaan met boosheid centraal staan. "BOOS Pluk een roos is NIET VET Cool "is de titel van de workshop. Kinderen krijgen hier meer inzicht in het waarom van hun boosheid en praktische oefeningen om te leren omgaan met boosheid.

In de derde gratis workshop op 28 maart staat het thema "MIJN HOOFD IS VOL!" centraal. Een vol hoofd is een hoofd dat vol loopt van prikkels, moeheid en gedachten. Dat is niet fijn, zeker niet voor kinderen in ontwikkeling. Ze krijgen oefeningen om te meten wanneer je hoofd vol raakt en oefeningen om je hoofd rustiger te maken.

De workshops worden gegeven in de praktijk van Kindercoach Eefke in Herwijnen. Deelname is kosteloos, want zoals Eefke Brouwer aangeeft "ieder kind verdient deze laagdrempelige en preventieve aandacht, ook als coaching buiten het budget valt". Iedere maand geeft zij dus enkele gratis workshops. Voor het overzicht en aanmelding voor alle workshops, check www.kindercoacheefke.nl. VOL=VOL