• Instrumentenfonds stelt muziekinstrumenten beschikbaar

    stockfoto
  • Voorbeeld van instrumenten

    Instrumentenfonds
  • logo

    Instrumentenfonds

Instrumentenfonds stimuleert muziek

27-09-2017, 16:31 | Lezersnieuws | Instrumentenfonds

Instrumentenfonds stelt muziekinstrumenten beschikbaar voor kennismaking met muziek op basisscholen in de regio

Het instrumentenfonds Gorinchem stelt muziekkisten ter beschikking aan scholen en muziekdocenten om kinderen in het basisonderwijs kennis te laten maken met muziekinstrumenten en hen warm te maken voor muziekles.

Instrumentenfonds stelt Stimuleringspremie muziekpromotie in

Wij hebben een bescheiden budget beschikbaar gesteld om scholen of docenten te ondersteunen bij initiatieven tot muziekpromotie op de (basis)school. Er is maximaal € 100,= per initiatief beschikbaar. Aanvragen kunnen per email met korte trajectbeschrijving bij de secretaris (info@instrumentenfondsgorinchem.nl) worden ingediend en getoetst door ons bestuur. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld tot het budget op is.

Bij Stichting Instrumentenfonds Gorinchem kunnen muziekverenigingen en professionele muziekdocenten uit onze regio instrumenten huren. Naast de gebruikelijke instrumenten voor individuele muzieklessen en groepslessen heeft het instrumentenfonds ook muziekkisten die basisscholen kunnen huren om kinderen kennis te kunnen laten maken met een breed scala aan instrumenten. Op deze manier wil het instrumentfonds de muziekeducatie stimuleren.

Het instrumentenfonds is werkzaam in de gemeenten Gorinchem, Giessenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Alblasserdam, Molenwaard, Zederik, Leerdam, Lingewaal, Woudrichem en Werkendam

Instrumentenfonds Gorinchem

Zusterstraat 31

4201 EK Gorinchem

www.instrumentenfondsgorinchem.nl

info@instrumentenfondsgorinchem.nl

Als u informatie wilt over het instrumentenfonds, kunt u contact opnemen met onze secretaris; Anne Duizer (06 43 02 65 85)