• Leerlingen leren op uiteenlopende manieren binnen de onderwijsprogramma´s

    Junior- en Tiener College

Kennismaken met uitdagend onderwijs bij Junior- en Tiener College

04-11-2017, 08:31 | Lezersnieuws | Junior- en Tiener College

Woensdag 8 november organiseren Junior College en Tiener College een open avond. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn leerlingen en ouders van harte welkom om te komen kennismaken. Leerlingen, leerkrachten en ouders laten bezoekers de energieke en ondernemende programma´s zien en ervaren. De school is gevestigd in de Top Naeffstraat 28 in Gorinchem.

Junior College en Tiener College bieden leerlingen van 4 tot 14 jaar uitdagend voltijds onderwijs met voor iedereen een programma op maat. Veel onderwerpen worden aangeboden met excursies en creatieve projecten. Leerlingen kunnen hun kennis verdiepen en verbreden bij onderwerpen die ze snel beheersen. In groep 7 en 8 kunnen leerlingen al vakken voortgezet onderwijs volgen. Leerlingen die graag in een brede onderbouw voortgezet onderwijs beginnen kunnen na groep 8 starten bij Tiener College. In klas 1 en 2 van Tiener College doen leerlingen elk vak op hun eigen niveau. Op de open avond zijn er om 19.30 en 20.30 uur korte presentaties over de onderwijsprogramma´s.

Voor leerlingen en ouders die op de open avond verhinderd zijn is er de mogelijkheid om een afspraak te maken om een andere keer de school te bezoeken. U kunt daarvoor contact opnemen met Pieter Snel via 0183 - 640682 of info@tienercollege.nl. Voor leerlingen die overwegen volgend schooljaar te starten bij Junior- of Tiener College is het mogelijk om enkele proeflessen te volgen.