• Petra Berger solist op Kerstconcert

Kerstconcert met Petra Berger

30-11-2015, 13:50 | Lezersnieuws | De bazuin

GORINCHEM -Zaterdag 19 december het 27e Kerstconcert in de Grote Kerk te Gorinchem. Dit jaar m.m.v. de geweldige Nederlandse zangeres Petra Berger, koor Intermezzo en de Koninklijke Harmonie De Bazuin.

In mei 2014 was Petra Berger al eens te gast bij het jubileumconcert van de 125-jarige Koninklijke Bazuin o.l.v. Arno Schipdam. De samenwerking was zo geweldig verlopen dat het bestuur van deze kerstconcerten Petra opnieuw heeft uitgenodigd. Er is een prachtig programma samengesteld. Bijzonder zijn de speciale gemaakte arrangementen die Petra samen zingt met De Bazuin. Maar ook Pie Jesu, Gabriella's song en Ave Maria van Cacinni zijn een van de stukken die Petra samen zingt met koor Intermezzo o.l.v. Ruben Weverling. Solistisch wordt er o.a. gezongen het bekende You raise me up en I won't light a candle. Al met al wordt het een zeer veelzijdig muzikale avond om van te genieten en u in de kerstsfeer te brengen.

Zaterdag 19 december 2015: Grote Kerk Gorinchem / Aanvang 19.30 uur / Kerk open 19.00 uur / / Vrije zitplaatsen. Kaartverkoop Gorinchem: Primera, Arkelstraat en Bruna Piazza Center. Kaarten zijn € 12,50 per persoon, inclusief gratis koffie of thee.