• showroom en loods

    Mirjam Oomen

Kringloop Experience: nieuw in Gorinchem!

29-08-2018, 18:57 | Lezersnieuws | Mirjam

 

Kringloop Gorinchem opent binnenkort een nieuw project: “De Kringloop Experience”. Al meer dan 25 jaar probeert de Gorcumse Kringloop, als non-profit organisatie, dienstbaar te zijn aan de lokale samenleving, door het stimuleren van hergebruik van allerlei spullen en het creëren van kansen voor mensen op de arbeidsmarkt. De Kringloop Experience  is een nieuwe stap  die deze doelstelling verder zal uitbreiden.

 

Meedoen in de samenleving is belangrijk voor mensen. Kringloop Experience biedt een laagdrempelige, aansprekende werkomgeving voor de groep mensen die niet zo makkelijk kunnen of willen instromen in het reguliere arbeidsproces.

“Samen maken wij kwaliteitsvolle producten waarbij gelijktijdig relevante vaardigheden worden ontwikkeld ten gunste van aansluiting bij de arbeidsmarkt”, aldus Mirjam Oomen, bedrijfsleider van de Kringloop.

Oomen:  “Uiteraard is hergebruik hierbij het uitgangspunt. In de afgelopen maanden hebben wij al gemerkt dat deze activiteit voorziet in een behoefte voor veel mensen die hier inmiddels hun plek hebben gevonden. En ook onze klanten zijn enthousiast. We zijn erg trots dat we dit zonder enige subsidie hebben kunnen realiseren en hopen dat veel klanten zowel kringloopwinkel als kringloop experience blijven steunen door spullen te brengen en te kopen bij ons.”

 

Op zaterdag 6 oktober, tijdens de Nationale Kringloopdag, organiseert de Kringloop Experience een open dag waarbij rondleidingen worden gegeven door de medewerkers.  De showroom en loods van de Kringloop Experience zijn nu al geopend op dinsdag-woensdag-donderdag en zaterdag van 9.00-17.00.

Adres: Papland 13-O, Gorinchem.