• Kringloop Gorinchem doneert € 500,- aan Voedselbank Gorinchem

    D. van Duin
  • Cheque van € 500,-

    D. van Duin

Kringloop Gorinchem deelt uit!

05-01-2017, 15:21 | Lezersnieuws | Daniel van Duin

In 2016 vierde Stichting Kringloop Gorinchem het 25-jarig bestaan van de stichting. Kringloop Gorinchem heeft tot doel om de afvalberg te verkleinen, het stimuleren van hergebruik van goederen en grondstoffen en werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.

Als de resultaten het toelaten doneert Kringloop Gorinchem aan verschillende goede doelen. Hiermee wil Kringloop Gorinchem haar maatschappelijke betrokkenheid laten zien en iets teruggeven aan de samenleving. 'We zijn blij dat we weer een aantal goede doelen financieel kunnen ondersteunen. Hiervoor kiezen we lokale initiatieven in de regio Gorinchem.' aldus Adri Donkervoort, bedrijfsleider van Kringloop Gorinchem.

Woensdag 4 januari overhandigde Adri Donkervoort namens Kringloop Gorinchem een cheque van € 500,- aan Arie de Bruin en Carry Van Hofwegen van de Voedselbank Gorinchem.

Komende weken worden de overige goede doelen en bedragen bekend gemaakt via Facebook en de website. Weet jij nog een goed doel die een financiële injectie kan gebruiken? Stuur dan een email naar: info@kringloopgorinchem.nl