• Dames SKG leven zich uit in peutertheatervoorstelling in De LimonadeBrigade

    Nanine van Dalen

Leuke peutertheatervoorstelling in De LimonadeBrigade

15-06-2017, 15:42 | Lezersnieuws | Cisca den Boer

Woensdag 14 juni organiseerde de Stichting Kinderopvang Gorinchem (SKG) een peutertheatervoorstelling "Jippie Jee, wie doet er mee?" in het PeuterCafé in De LimonadeBrigade.

Samen met de peuters maakten de dames er een energiek feestje van. Ze zongen een mengeling van de al bekende peuterliedjes zoals De wielen van de bus. En beelden dit natuurlijk ook uit met veel grapjes, nepwielen, een parapluutje en een parasolletje. De peuters vonden het geweldig. Ze werden ook verrast met goocheltrucs. Er waren natuurlijk slingers en ze deden graag mee met de dansjes, het zingen en andere verrassingen.

De voorstelling is normaal gesproken voor de peuterspeelzalen van de SKG maar was deze keer speciaal voor de peuters in De LimonadeBrigade.

Wie afgelopen woensdag niet in de gelegenheid is geweest langs te komen of nog niet eerder kennis heeft gemaakt met De LimonadeBrigade, is altijd van harte welkom.

Het PeuterCafé is op woensdagochtend van 10 - 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl en op de Facebookpagina. Voor informatie over de SKG kun je terecht bij www.kinderopvanggorinchem.nl