• De panden in de Schelluinsestraat zijn voorzien van het logo van Deli Home

    Marcel den Oudsten

Nieuw aanzicht Deli Home panden te Schelluinsestraat

05-06-2019, 15:19 | Lezersnieuws | Esther

GORINCHEM – Sinds 3 juni is het herkenbare beeld van de blauw-oranje productiehallen en magazijnen in de Schelluinsestraat permanent gewijzigd. De panden zijn voorzien van het logo van de overkoepelende organisatie boven de activiteiten binnen deze hallen: Deli Home.

Het is al jarenlang een iconisch beeld in Gorinchem: de gigantische magazijnen en productieplaatsen in de Schelluinsestraat. Al vanaf de afslag van de snelweg is duidelijk dat JéWéRET één van de grootste bedrijven in Gorinchem is. JéWéRET opereert al sinds 2018 onder de vlag van Deli Home, binnenkort staat de organisatie echter bekend onder een nieuwe naam: Deli Home Netherlands B.V. Ter voorbereiding op deze naamswijziging én om eenheid uit te stralen met de andere Deli Home-bedrijven, zijn de JéWé-markeringen op de productiehallen en magazijnen in de afgelopen weken vervangen door Deli Home logo’s. Sinds 3 juni opereert JéWéRET dus niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk onder de vlag van Deli Home.

Deli Home is internationaal producent en leverancier van sterke merken en producten. Met een team van zo’n 800 medewerkers verspreid over diverse landen biedt Deli Home toegevoegde waarde als ‘category captain’ en excelleert in logistieke dienstverlening. Door eigen productie is Deli Home bronleverancier voor een groot deel van het assortiment hout, deuren, vloer en trap, kasten, insectenwering en sanitair dat wordt verkocht onder de merken CanDo, Bruynzeel, Lundia en Skantrae en diverse private labels.