• Es met haar Learn & Fun concept.

    Esther de Jong

Nieuwe hondenuitlaatservice in Gorinchem

22-07-2019, 16:24 | Lezersnieuws | Esther

 

DOG WALK Learn & Fun is de allerleukste nieuwe en educatieve hondenuitlaatservice in Gorinchem en is niet zomaar een hondenuitlaatservice.

Hondenuitlaatservice DOG WALK Learn & Fun onderscheidt zich in Gorinchem en omgeving, door echte wandelingen te maken met zeer kleine roedels. Dat houdt in, dat er maximaal 6 honden tegelijk mee wandelen, waarvan altijd 1 hond van ons zelf. Zo zitten de honden niet onnodig lang in de auto en krijgen de honden de maximale individuele aandacht die ze verdienen.

DOG WALK Learn & Fun gaat verder dan alleen wandelen en is uniek met de educatieve elementen tijdens de wandeling. Fysieke inspanning is super leuk voor de honden en kan bijdragen aan een goede conditie. De adrenaline die vrij komt, kan honden ook juist veel drukker maken en je zal steeds langer en vaker moeten wandelen om je hond moe te krijgen. 

Met dit unieke Learn & Fun concept, zal u hond niet alleen fysiek aan zijn trekken komen, maar veel belangrijker ook mentaal. Dit doen wij spelenderwijs, door onderweg leuke oefeningen in te zetten die specifiek bij uw hond passen. Wij dagen de honden uit om na te denken. Uw hond komt pas echt voldaan thuis, na een wandeling met DOG WALK Learn & Fun. 

De drijvende kracht achter DOG WALK Learn en Fun is Esther de Jong. Zij werkt al 25 jaar op hoog niveau met haar honden en heeft meerdere malen een Nederlands Agilty Kampioenschap in de wacht gesleept. Nu werkt zij in haar vrjie tijd op een boerderij met haar Border Collies, die op grote afstanden de schapen ophalen op fluitsignalen.

Er is bewust gekozen voor een kleinschalige uitlaatservice met 100% aandacht voor alle honden. Het educatieve element geeft honden veel meer voldoening en dat gaan de eigenaren merken thuis. Er is een luxe geisoleerde en veilige bus met voor iedere hond een aparte kennel die alleen met natuurlijke producten gereinigd wordt, dus ook gevoelige honden kunnen met ons mee. Met meer dan 25 jaar ervaring in roedel wandelingen en het trainen van honden. Om ons nog beter voor te bereiden, hebben wij de afgelopen maanden stage gelopen bij andere uitlaatservices met veel ervaring. Dus wij zijn er helemaal klaar voor.

Als u om welke reden dan ook niet in de gelegenheid bent om er lekker op uit te trekken met de hond, dan zijn wij er om uw hond een van een uitdagende wandeling te laten genieten. Een wandeling met hondenuitlaatservice DOG WALK Learn & Fun is voor iedere hond een belevenis.

www.dogwalklearnfun.nl