Norah Gorinchem een begrip in de regio!

13-01-2019, 16:38 | Lezersnieuws | Fransisca


Norah Womenswear , meer dan 50 winkels in Nederland & Duitsland

Norah is nieuw, spontaan, trendy en héél betaalbaar.
Het van oorsprong Nederlandse damesmodemerk biedt comfortabele en trendy kleding in de maten 36 tot 48.Sind 1 jaar gevestigd in Gorinchem en inmiddels een begrip in de regio. Vanuit alle hoeken uit de provincie komen de mensen naar de Norah store in Gorinchem verteld te floormanger.

Norah staat bekend om haar trendy en wekelijks wisselende collecties passend bij de trends van het moment. De kleding is zeer betaalbaar, maar de sfeer in de winkels doet anders vermoeden. Door het gebruik van blank hout en stoere steigerhuizen hebben alle Norah stores namelijk een stijlvolle en eigentijdse uitstraling. In de Norah store in Gorinchem staat het enthousiaste team altijd voor je klaar om je te voorzien van passend advies, handige tips of leuke weetjes over nieuwe trends. Service en comfort zijn dan ook belangrijke kernwaarden bij alle Norah stores.

Norah is sinds 2014 hard aan het groeien als vernieuwend damesmodemerk in het middensegment.
In de tijd waarin helaas veel winkelmerken het niet redden, ziet Norah kansen. Naast de succesvolle webshop waar elke week nieuwe kleding verkrijgbaar is, is het streven om in 2019 iedere maand 2(!) nieuwe winkels te openen.
Nieuwsgierig geworden? Volg Norah op Facebook, Instagram of kom snel een kijkje nemen in één van de Norah stores!  

Meer informatie over Norah kun je vinden op www.norah.eu