November is Eventmaand bij JT Bioscoop Gorinchem!

03-11-2015, 19:21 | Lezersnieuws | JT Gorinchem

Buiten is het koud, donker, nat en guur. Echt bioscoopweer, echt weer om een bezoek te brengen aan de JT Bioscoop Gorinchem. Daarom wordt de echte filmliefhebber in de maand november op zijn wenken bedient met toptitels & in het oog springende evenementen. De eerste bijzondere voorstelling is speciaal voor de jongste onder ons en vindt plaats op zondag 15 november.

Sinterklaas komt op 14 november weer in het land en om dat te vieren organiseert JT Gorinchem op 15 november een speciale kleuter & peuter voorstelling rond de nieuwste Club van Sinterklaas film. De kids kunnen niet alleen genieten van de film, maar mogen ook nog eens hun schoentje zetten.

Twee dagen later, op 17 november, gaat een grote wens van Hunger Games fans in vervulling, want dan organiseert JT Gorinchem een heuse marathon. Mockingjay Part 1 & Part 2 zullen achter elkaar worden vertoond. Voor €13,50 kan je erbij zijn!

De dames kunnen zich op 18 november opmaken voor een speciale Ladies Only voorstelling rond de nieuwste Nederlandse komedie Hallo Bungalow. Voor een hapje & drankje wordt gezorgd en alle dames gaan ook nog eens met een Goodiebag naar huis.

Alsof dat nog niet genoeg is zal er op 20 november een speciale Girls Only voorstelling plaatsvinden. De jongedames mogen ditmaal van de titel Fashion Chicks gaan genieten. Net als bij de Ladies Only krijgen de girls een hapje en welkomstdrankje aangeboden. Aan het einde van de avond krijgt iedereen een presentje.

Voelen de heren zich achtergesteld? Geen nood. James Bond draait volop bij JT Gorinchem. Op zaterdag kan men zelfs van 12:30 in de middag tot 23:30 in de avond naar Spectre.

Over JT Bioscopen

JT Bioscopen is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 bioscopen. JT Bioscopen is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van beeld en geluid en is een onderscheidend bioscoopconcern waar voor alle doelgroepen in een gastvrije omgeving een persoonlijke belevenis wordt geboden.