• Netwerken bij Visscher Autobedrijven

Ondernemers Open Coffee Gorinchem e.o. Netwerken bij Visscher Autobedrijven

06-11-2015, 17:01 | Lezersnieuws | Ab Groothedde | GO Bedrijfsadvies

Vrijdagmorgen 20 november zijn de ondernemers van de Open Coffees Gorinchem en omgeving vanaf 09.00 u te gast bij Visscher Autobedrijven.

Tijdens de Open Coffee van 09.00 tot 11.00 u is er veel ruimte om te netwerken. Met elkaar denken we na over de kenmerken van een familiebedrijf. En of dit ook succesvol te gebruiken is door samenwerkende ondernemers.

Open Coffee Gorinchem eo. organiseert iedere derde vrijdagmorgen van de maand een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor Ondernemers. Het lidmaatschap is gratis.

Het doel van de Open Coffee is dat ondernemers elkaar leren kennen. Samen bouwen aan sterke bedrijven in een economisch steeds sterkere regio is onze uitdaging.

Programma

09.00 u Ontvangst en netwerkmoment

09.35 u Welkom en mededelingen

09.40 u Korte presentatie Gastbedrijf

09.15 u Kunnen samenwerkende ondernemers voordelen "familiebedrijf" benutten?

10.15 u Interessante bevindingen?

10.30 u Netwerkmoment

11.00 u Kijkje achter de schermen van het bedrijf - Rondleiding voor de liefhebbers

Locatie

Visscher Autobedrijven Vaart 1, 4206CC Gorinchem

Gastheer Visscher Autobedrijven

Augustus 1951 start de heer A. Visscher . De start was in een schuurtje in Belder. Het familiebedrijf wordt voortdurend uitgebreid tot wat Visscher Autobedrijven nu is. Nog steeds is Visscher een familiebedrijf met inmiddels vele vestigingen en diverse merken. De nadruk op alles wat Visscher Autobedrijven onderneemt, ligt op klanttevredenheid, tevredenheid en rendement. Het motto "Uw tevredenheid. ons Doel!" benadrukt dit.

Kom je ook?

Meld je aan via oc-g.nl en reserveer je gratis toegangsbewijs. Je kunt ook andere ondernemers uitnodigen voor de netwerkbijeenkomst.

Wil je ook eens gastheer zijn? Neem contact ons op via info@oc-g.nl.