• Het nieuwe Experience Center van DJS Hekwerken aan de Hooglandseweg 2 in Vuren.

    -

Open huis DJS Experience Center

10-05-2017, 10:41 | Lezersnieuws | DJS Hekwerken

Op 20 mei opent DJS Hekwerken officieel de deuren van het nieuwe Experience Center in Vuren. Tijdens een groots opgezette open dag kunnen alle medewerkers, hun familieleden, omwonenden en andere belangstellenden kennismaken met de op maat gemaakte toegangspoorten van het familiebedrijf. Geïnteresseerden zijn welkom om tussen 10.00 en 16.00 uur het pand en het Experience Center aan de Hooglandseweg 2 te komen bezichtigen.

DJS Hekwerken maakt al sinds 1995 toegangspoorten op maat. Omdat het bedrijf uit haar jasje groeide, is vorig jaar gestart met de bouw van een nieuw pand. Pal gelegen aan de A15, is hier drie keer zoveel ruimte voor verschillende werkplaatsen, een magazijn, kantoorruimtes én het Experience Center. Deze ultramoderne showroom is onder andere ingericht met een speciale wand, waarop klanten een foto van hun woning of toegangssituatie kunnen projecteren. Aan dat beeld wordt het hek naar keuze toegevoegd, in passende proporties en perspectief. Hierdoor is het alsof klanten voor hun toekomstige nieuwe toegangspoort staan en dat maakt de keuze voor een hek in een bepaalde stijl een stuk eenvoudiger.

Over DJS Hekwerken

DJS Hekwerken timmert aan de weg met de nieuwe Stijlcollectie. Die omvat landelijke, tijdloze, moderne en klassieke toegangspoorten, zowel van staal als van hout. DJS ontwerpt, fabriceert en monteert alle hekwerken volledig op maat en in eigen beheer in de moderne werkplaats in Vuren. Naast ontwerp en techniek verzorgt het bedrijf ook de complete bouwkundige uitvoering. Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Met de onlangs geïntroduceerde 3D-ontwerpmodule kunnen huizenbezitters en andere geïnteresseerden direct aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen, in elke gewenste stijl en compleet met palen, verlichting, brievenbus en de gewenste bediening. Kijk voor de Stijlcollectie, de 3D-ontwerpmodule en inspirerende foto's op www.djshekwerken.nl of www.hekwerkopmaat.nl.