• Opening Bovenko

    Natuurcentrum Gorinchem

Openingsfeest van Boveko Bedrijfsassurantiën.

21-09-2017, 13:00 | Lezersnieuws | Natuurcentrum Gorinchem

Vrijdag 15 september 2017 was het openingsfeest van Boveko Bedrijfsassurantiën. In aanwezigheid van hun relaties hebben zij de nieuwe vestiging in Gorinchem (Dalem) officieel geopend. Het Natuurcentrum Gorinchem vierde letterlijk en figuurlijk met het openingsfeest van Boveko mee. Zij waren vertegenwoordigd en Boveko had aan haar gasten verzocht een donatie aan het Natuurcentrum Gorinchem te doen in plaats van een geschenk voor Boveko mee te nemen.

Vincent Bons, directeur Boveko: "Enkele weken geleden hebben we het pand feestelijk geopend in aanwezigheid van de relaties van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en Van Ekeren Kuiper Makelaars. We werden verrast door de vele geschenken die we van onze gasten mochten ontvangen. Uiteraard waren we erg blij en dankbaar voor deze geschenken. We weten echter ook dat er organisaties zijn die de geldswaarde van de geschenken nog beter kunnen gebruiken. Bij de opening voor de relaties van Boveko hebben we het daarom anders gedaan. Als bedrijf staan we midden in de samenleving en vonden het leuk om de opening te verbinden aan een goed doel Het Natuurcentrum Gorinchem in deze".

Onder het genot van een hapje en een drankje in het schitterende modern en industrieel ingerichte pand hebben de gasten hun waardering voor de goed verzorgde middag en de unieke actie voor het Natuurcentrum Gorinchem getoond. Vrijwilligers van het Natuurcentrum Gorinchem waren blij verrast toen zij voor een bedrag  € 1285,- aan papiergeld en munten in de "collecte koe" vonden.

Het Natuurcentrum Gorinchem weet al waar ze de opbrengst voor gaan gebruiken: "We zijn hard aan het sparen voor een natuurspeeltuin op ons terrein. We willen graag klim- en speelmaterialen van natuurlijk materiaal en een grote heuvel waar de kinderen en dieren op kunnen klauteren" aldus Gitta Spruit, directeur van het Natuurcentrum Gorinchem.